Invitation til foredrag

Gopler ældes baglæns – Videnskabens svar på et længere liv

StockRate Asset Management inviterer til foredrag på Moesgaard Museum med indlæg af Niklas Brendborg, manden bag bestselleren ‘Gopler ældes baglæns’, og Kristian Kjer, administrerende direktør for StockRate.

Han bliver kaldt for kometforsker, blændende begavet og en fremragende formidler. Det er med glæde, at vi kan invitere til foredrag med Niklas Brendborg, manden bag bestselleren ’Gopler ældes baglæns – Videnskabens svar på et længere liv’.

Med afsæt i bogen tager Niklas Brendborg os på en fascinerende rejse, når han introducerer os til videnskabens årelange kamp mod aldring og samtidig giver sine bud på, hvad der skal til for at få et langt, godt liv. Hvad skal vi spise? Hvordan skal vi leve, hvis vi vil bremse aldringsprocessen? Og hvordan er det lige, med de der gopler, der ældes baglæns?

For at finde svarerne tager Niklas os på en hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier. Undervejs møder vi gopler der ældes baglæns og både gale og geniale videnskabsmænd og –kvinder. Du bliver desuden klogere på, hvorfor det er godt at bruge tandtråd, hvis du vil leve længere, og hvorfor det er farligere at være ensom end at ryge.

”Det unge geni underholder fra først til sidst.”

– Bente Klarlund Pedersen, Overlæge

Om Niklas Brendborg

Niklas Brendborg er sidst i tyverne og et af de mest lovende forskningstalenter indenfor molekylær biomedicin, som han studerer ved Københavns Universitet.

“Gopler ældes baglæns” udkom i marts 2021. Den blev anmeldt til skyerne, stormede ind på bestsellerlisterne, tilbragte flere uger på førstepladsen og er allerede solgt til udgivelse i 16 lande.

Den seneste udvikling på de finansielle markeder

Kristian Kjer vil i sit indlæg komme ind på den seneste udvikling på de finansielle markeder: Hvilke faktorer påvirker markederne, og hvordan påvirker det StockRates investeringsstrategi.

kristian-kjer---stockrate_personlig formueforvaltning

Dato

Onsdag den 6. november 2023

Tid

16:00 – 19:30

Sted

Moesgaard Museum, Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg

Tidsplan

16:00 – Velkomstdrink

16:15 – Velkomst ved administrerende direktør Kristian Kjer, med efterfølgende indlæg om udviklingen på de finansielle markeder.

16:45 – Foredrag ved Nicklas Brendborg: Gopler ældes baglæns – Videnskabens svar på et længere liv.

18:15 – Vi byder på lidt at spise og drikke.

Vi håber meget at se dig / jer til dette arrangement. Du er velkommen til at tage din ægtefælle eller en bekendt med til arrangementet.

Venlig hilsen

StockRate Asset Management

Tilmelding

Gopler ældes baglæns
0
kr. under forvaltning
0%
bedre end markedet siden ’08
0%
i gns. årligt afkast siden ´08

For historisk afkast på vores individuelle aktieporteføljer klik her:

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate