Siden opstart i 2010, har Investeringsforeningen StockRate Invest fået hundredvis af investorer. Vi sætter stor pris på hver en af jer, og takker for jeres tillid.

StockRate Invest er børsnoteret ved Nasdaq Copenhagen, og det har altid været muligt at investere gennem netbanken.

Men det bliver der ændret på hos Nordnet, som fjerner muligheden for at investere i alle de investeringsforeninger, der ikke har en særskilt distributionsaftale med Nordnet.

Udelukkelsen sker alene på baggrund af, om man vil indgå en aftale med Nordnet, og betale for at de skal have et dansk børsnoteret produkt på deres hylde.

Det er første gang vi oplever denne slags. Vi er ikke bekendt med andre banker, der på denne måde udelukker danske investeringsforeninger.

StockRate Invest er en uafhængig investeringsforening, der ikke betaler provision og kickbacks for distribution.

Hvad kan du gøre?
Hvis du i dag er investor i StockRate Invest, og dine beviser er i et depot hos Nordnet, kan du beholde dine investeringer. Ulempen vil være, at du alene kan sælge beviserne ved at ringe op, og kurtagen vil være 0,20%. Du vil dog ikke have mulighed for at supplere dine Investeringer i StockRate Invest efter 1. september 2019.

Hvis du fortsat ønsker at handle StockRate beviser, kan du skifte investeringsbank, og overføre dine nuværende investeringer til ny bank. Nordnet er ikke den billigste bank til aktiehandel, og vælger nu at udelukke danske investorer fra en lang række kvalitetsprodukter.

Du er velkommen til at skrive til os, og vi vil hjælpe dig med at skifte til en anden bank, som prismæssigt er billigere, og ikke har disse begrænsninger.