Bliver maskiner klogere end mennesker?

Peter Svarre, en af landets førende eksperter indenfor kunstig intelligens, vil i dette foredrag føre os ind i vores fremtid med tænkende maskiner.

Kunstig intelligens stormer frem på alle områder. I Kina har de en APP, der kan identificere hudkræft. Vores biler kan køre af sig selv og på arbejdspladsen bliver flere og flere opgaver overtaget af maskiner, som ikke bare er logisk tænkende regnemaskiner men med- og modspillere i vores dagligdag.

Kunstige intelligenser er helt fantastiske og giver os muligheder for at skabe forbedringer i hele verden og i det enkelte menneskes liv. Men teknologien har også sine skyggesider, som kan misbruges – uden du ved det. Big Data, også kaldet det nye olie, rykker i den grad ved stormagtsbalancer og verdensøkonomien.

I dette foredrag vil Peter Svarre med indlevende sans give os svaret på, hvad kunstig intelligens er, deres betydning for stormagtsbalancer, virksomhederne og hvordan vi som individer skal navigere i en verden med kunstige intelligenser. Sidst men ikke mindst vil Peter Svarre komme med hans bud på det største spørgsmål af alle: Bliver de klogere end os?

Live Demo

Som med alle andre erfaringer har vi som mennesker brug for at få koblet vores viden i hjernen på en praktisk erfaring, før det ofte giver mening for os. Derfor laver Peter Svarre en Live Demo af kunstig intelligens, hvor deltagerne sammen træner et neuralt netværk.

Dato

Torsdag den 4. november 2021

NB! Der er begrænset antal pladser. Deadline for tilmelding er den 1. november 2021.

Tid

17:00 – 20:30

Foredraget afholdes i Søhuset, men det er også muligt at deltage online. Se under tilmelding.

Sted

Søhuset Konferencecenter, venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm

For google maps klik HER

Tidsplan

17:00 – Velkomstdrink

17:30 – Velkommen ved adm. direktør Kristian Kjer, som blandt andet vil komme ind på StockRates seneste udviklingstiltag.

17:45 – Foredrag ved Peter Svarre: Hvor længe er mennesket klogest? Det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

19:00 – Byder vi på lidt at spise og drikke.

Vi håber meget at se dig / jer til dette arrangement. Du er velkommen til at tage en ægtefælle eller bekendt med til arrangementet.

Venlig hilsen

StockRate Asset Management

Peter Svarre

Peter Svarre er forfatter, foredragsholder og digital rådgiver. Han er en af landets førende eksperter i kunstig intelligens og hjælper virksomheder med at omstille sig til en verden med digitale teknologier, robotter og kunstige intelligenser. Samtidig er han den engagerede formidler der gennem sine foredrag og bøger formår at åbne døren ind til fremtidens både fagre og dystre verden.

I foråret 2019 udkom hans nyeste bog “Hvad skal vi med mennesker?”, som handler om de etiske, politiske og sociale konsekvenser af kunstig intelligens.

Peter er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og Master of International Affairs fra Columbia University i New York.

“Hvad skal vi med mennesker?” er et vigtigt bidrag til debatten om mulighederne og truslerne ved kunstig intelligens. Det er en bog, som skal læses både på Christiansborg og i virksomhederne. (5 ud 6 stjerner)

Dagbladet Børsen, 4. april, 2019

Tilmelding

Angiv venligst om du / I deltager fysisk eller online til foredraget. Ved online deltagelse modtager du et link på e-mail dagen før foredraget til at koble på foredraget.

Webinar
Afkrydsningsfelter
0
kr. under forvaltning
0%
bedre end markedet siden ’08
0%
i gns. årligt afkast siden ´08

For historisk afkast på vores individuelle aktieporteføljer klik her:

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate