Agency Services

Udenlandske investeringsinstitutter, hvis andele markedsføres over for detailinvestorer i Danmark, skal have en repræsentant med kontor her i landet for at sikre detailinvestorers adgang til oplysninger og indløsning af andele (jf. bekendtgørelse om udenlandske investeringsinstitutters markedsføring i Danmark).

Med StockRate Asset Management som officiel repræsentant i Danmark kan udenlandske investeringsinstitutter markedsføre deres andele til detailinvestorer og institutionelle investorer i Danmark.

StockRate Asset Management er i dag officiel repræsentant for følgende investeringsinstitutter i Danmark:

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Personlig formueforvaltning

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier og obligationer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Overbevisende resultater

Med vores faste investeringsfilosofi har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate