Alternative investeringer

I StockRate tilbyder vi også muligheden for at placere midler i alternative investeringer af høj kvalitet, som for eksempel private equity (unoterede aktier), impact investeringer og infrastruktur.

Fordelen ved Alternative Investeringer

Fordelen ved at inkludere alternative investeringer i din portefølje er yderligere risikospredning og attraktive afkast. Fælles for alternative investeringer er nemlig, at de typisk har en anderledes risikoprofil, så afkastet ofte har en begrænset sammenhæng over for traditionelle investeringer. Eksempelvis svinger værdien af et infrastrukturprojekt ikke nødvendigvis i takt med aktie- eller obligationsmarkedet.

Adgang til attraktive alternative investeringer

Attraktive alternative investeringer er normalt forbeholdt institutionelle investorer, men med StockRates alternative investeringer får du helt ubesværet adgang til at placere midler heri.

Minimumsinvestering

Som nævnt har investeringer i alternativer en anderledes risikoprofil end værdipapirer, hvorfor det kræver indgående kendskab til investeringen og en minimumsinvestering på 750.000 kr.

Bæredygtighed

Da samfundets bæredygtighedsfokus intensiveres kraftigt i disse år, er der en forventning om, at bæredygtighed generelt vil være med til at sikre værdien af investeringen på længere sigt. Derfor er bæredygtighed også i fokus, og der udvælges fonde og forvaltere, som inddrager og tager stilling til ESG i deres investeringsstrategi indenfor anerkendte principper.

Få nyt om investeringer i alternativer

Er du interesseret i at høre mere om vores alternative investeringer? Så skriv dig op til at få nyheder og investormaterialer nedenfor.

Alternative investeringer er normalt forbeholdt institutionelle investorer, men med StockRates alternative investeringer får du helt ubesværet adgang til at placere midler heri.”

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - gennemsigtighed - individuel investeringsstrategi

Personlig formueforvaltning

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

Overbevisende resultater

Med vores faste aktieinvesteringsfilosofi har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Får du den rigtige rådgivning? Bliv kontaktet af en af vores rådgivere.

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate