Omkostninger

Et af nøgleordene i vores formueforvaltning er gennemsigtighed. Vi har ingen skjulte gebyrer og omkostninger, og vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Vi modtager ingen refusion, kick-back, kurtager eller andre former for honorering fra banker. Vi tjener således ikke på salg af specifikke produkter, eller hvor mange gange vi kan omlægge din portefølje. Denne aflønningsmodel sikrer en gennemsigtig rådgivning, der tager udgangspunkt i din situation, og vi modtager udelukkende det rådgivningshonorar, vi har aftalt med dig.

Vores grundige vurderinger af enkeltselskaber og langsigtede filosofi gør, at der typisk kun er en mindre løbende udskiftning i din portefølje. Derfor er handelsomkostningerne generelt lave. Du betaler den kurtage, du normalt ville betale eller mindre, da vi typisk kan forhandle os frem til bedre satser med banken. Dette er en afgørende faktor for både de samlede omkostninger og det langsigtede afkast, da omkostningerne ikke kommer til at æde af din gevinst.

Der kan være mange penge at spare på at skifte forvalter. Er du interesseret i en analyse af dine nuværende omkostninger, så kontakt os endelig for et uforpligtende og gratis rådgivningsmøde.

Mangler du det fulde
overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende og gratis rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - gennemsigtighed - individuel investeringsstrategi

Personlig formueforvaltning

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer på baggrund af dine økonomiske ønsker og behov, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

Overbevisende resultater

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Unik investeringsfilosofi

Vores rådgivning inden for aktier er baseret på StockRate-modellen, som er en unik investeringsfilosofi udviklet gennem mere end 30 år.

Læs mere

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate