Globale kvalitetsaktier

Du får de bedste aktier fra hele verden

Vores rådgivning inden for aktier er baseret på StockRate-modellen, som er en unik investeringsfilosofi udviklet gennem mere end 30 år. Ved hjælp af modellen vurderer vi flere end 75.000 selskaber fra hele verden på tre parametre:

  • Høj indtjeningsstyrke

  • Høj finansiel styrke

  • Høj økonomisk stabilitet

Af disse selskaber investerer vi kun i dem, der præsterer bedst på alle parametre. Det er kvalitetsselskaber, der har et højt indtjeningsniveau, et stærkt kapitalapparat (høj finansiel styrke) og viser stabilitet i økonomien set over en længere årrække.

Vi ser på selskabernes historiske regnskabsoplysninger op til 25 år tilbage som det grundlæggende fundament for, hvorvidt de er i stand til at tjene penge fremadrettet.

Vi lader os ikke påvirke af kortsigtede markedsmæssige udsving, men lader mønstrene i det enkelte selskabs historik pege mod de fremtidige tendenser for selskabets resultater.

StockRate-modellen

StockRate-modellen_hvid baggrund_personlig formueforvaltning

“Han vil helst ikke sælge en eneste aktie – også selvom markederne skælver”

Dyk ned i vores aktieinvesteringsmodel med finans.dk

Udvalgte selskaber StockRate investerer i

Bæredygtighed i vores aktieinvesteringer

Hos StockRate mener vi, at der er fremtid og langsigtet økonomisk fornuft i at gøre tingene på den rigtige måde, og at vi har et ansvar for den verden, vi efterlader til vores børn og kommende generationer. Det er derfor været oplagt at kombinere bæredygtig screening af aktier med vores unikke investeringsfilosofi StockRate-modellen.

StockRate - disclaimer

“Vores aktieinvesteringsmodel er udviklet med øje for turbulente tider. For at sikre at selskaberne kan modstå økonomiske kriser, skal de have en høj finansiel styrke. Dvs. at de skal sætte penge til side i gode tider til dårlige tider.”

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - gennemsigtighed - individuel investeringsstrategi

Personlig formueforvaltning

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

Overbevisende resultater

Med vores faste investeringsfilosofi i globale kvalitetsaktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Får du den rigtige rådgivning? Bliv kontaktet af en af vores rådgivere.

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate