AI: En kunstig intelligens steppebrand

Vi bombarderes med nyheder om den galoperende udvikling inden for AI (kunstig intelligens), men det kan være svært at blive klog på. Er du også forvirret over ChatGPT og de andre ’kunstige intelligenser’, så kom til et spændende foredrag med IT-ekspert Nikolaj Sonne. Adm. direktør Kristian Kjer vil også fortælle om AI’s indflydelse på aktiemarkedernes udvikling i 2024.

Selvom kunstig intelligens har været en integreret del af vores hverdag i årevis, er det med ChatGPT, at teknologien for alvor er rykket frem på scenen. Fra den ene dag til den anden gik AI fra stemmegenkendelse og søgemaskiner til en maskine, der programmerer, skriver gode tekster om hvad som helst og består eksaminer, som vi dødelige bruger årevis på at forberede os til.

Har du også svært ved at finde hoved og hale i det hele? Undervejs i foredraget får du svarene på de mange spørgsmål, som hober sig op i samfundsdebatten. Du får en introduktion til, hvad det er der får “tænkemaskinerne” til at tikke, hvor AI bruges, hvilke værktøjer du/I vil kunne bruge i hverdagen og hvad vi skal være særligt varsomme med. Med praktiske eksempler forsøger Nikolaj Sonne efter bedste evne at lodde kursen for den teknologiske fremtid, der har foden tungt plantet på speederen.

Med smittende nysgerrighed og passion formidler Nikolaj Sonne et komplekst emne på en levende og underholdende måde, så alle kan være med – uanset teknologisk indsigt.

Om Nikolaj Sonne

Nikolaj er en yderst nysgerrig person, når det kommer til teknologi og videnskab. Han er journalist og bedst kendt for sit arbejde på DR2’s program “So ein Ding”, hvor han fra 2009 til 2018 guidede danskerne gennem den komplekse verden af teknologi. Udover dette har han været vært på adskillige andre programmer, herunder “Jagten på Internettet”, “Du bliver overvåget!”, “Hvad pokker er kunstig intelligens?”, “DR2 kører elbil” og “Fremtiden er her”. Desuden har han også skrevet for Euroman og Zetland.

AI og aktiemarkederne i 2024

I sit indlæg vil Kristian Kjer komme ind på den seneste udvikling på de finansielle markeder. Især vil han udforske aktiemarkedernes stigning i 2024, der primært er drevet af investorernes interesse i kunstig intelligens. Dette skyldes forventningen om, at AI-teknologien vil lægge grundstenen til en egentlig forandring af økonomien og omforme brancher og arbejdsmarkeder verden over.

Dato

Torsdag den 2. maj 2024

S.U. senest den 24. april 2024. Hurtig tilmelding anbefales, da vi råder over et begrænset antal pladser.

Tid

17:00 – 20:30

Sted

Classic Car House Lyngby

Kongevejen 79-85, 2800 Kgs. Lyngby

Bemærk venligst at arrangementet afholdes på Classic Car House i Lyngby.
Er du/I interesseret i at besøge bilmuseet på Classic Car House inden foredraget, så angiv det venligst i tilmeldingen for at få tilsendt billetter.

Tidsplan

17:00 – Velkomst og indlæg ved adm. direktør Kristian Kjer

17:30 – Foredrag ved Nikolaj Sonne

19:00 – Vi byder på lidt at spise og drikke

20:30 – Tak for i dag

Vi håber meget at se dig/jer til dette arrangement. Du er velkommen til at tage din ægtefælle eller en bekendt med til arrangementet.

Venlig hilsen

StockRate Asset Management

Tilmelding

Der er lukket for tilmeldinger. Kontakt venligst din rådgiver for at høre nærmere.

0 mia.
kr. under forvaltning
0%
bedre end markedet siden ’08
0%
i gns. årligt afkast siden ´08

Bemærk at tidligere afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast, og at fremtidige afkast kan blive negative.

For historisk afkast på vores individuelle aktieporteføljer klik her: