Visionen bag StockRate

StockRate blev stiftet i 2008 med en vision om at sætte et positivt aftryk på investeringsbranchen og definere ‘best practice’ i forhold til kunderådgivning og investeringskoncept. StockRate er uafhængig af bankerne, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at passe godt på vores kunders formue – og menneskene bag.

Vi forvalter i dag mere end 10 milliarder kroner for over 300 danske familier. Det skyldes vores unikke investeringskoncept, men det vidner i lige så høj grad om en grundlæggende robusthed i vores værdier og positive aftryk på investeringsbranchen.

Vores langsigtede tilgang til investeringer sikrer ro, stabilitet og gør en reel forskel i dit økonomiske liv.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Personlig formueforvaltning

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate Investeringsfonde - langsigtede investeringer

Investeringsfonde i StockRate

StockRates investeringsfilosofi benyttes idag af 4 forskellige fonde, der investerer i kvalitetsaktier og sikre obligationer.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i kvalitetsaktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate