Om StockRate

StockRate yder formueforvaltning inden for områderne aktier, obligationer og ejendomme og hjælper private og institutionelle med at investere frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler.

StockRate blev stiftet i 2008 med en vision om at være en ansvarlig og ordentlig formueforvalter for vores kunder. Hos StockRate investerer du således langsigtet i verdens økonomisk stærkeste selskaber frem for kortsigtede spekulative investeringer. Gennem vores egen unikke investeringsfilosofi har vi siden opstart i 2008 skabt attraktive og stabile afkast over markedsniveau i både opadgående og nedadgående markeder.

Vi arbejder udelukkende for at give dig det bedst mulige afkast og er ikke underlagt bankers eller andres interesser. Vi investerer ud fra faste principper, har kvalitet og sikkerhed i højsædet og er under tilsyn af Finanstilsynet.

Dine penge er i de sikreste hænder!

Sådan bliver du kunde

StockRate tilbyder en række investeringsløsninger, der dækker langt de flestes behov.

Personlig formueforvaltning i StockRate er et særligt koncept målrettet kontraktkunder, som investerer en større formue på +3 mio. kr gennem os. Som kontraktkunde får du en personlig rådgiver, der med udgangspunkt i din økonomiske profil og tidshorisont udarbejder en investeringsstrategi tilpasset dig. Læs mere om personlig formueforvaltning for kontraktkunder HER.

Samtidig udbyder vi en række investeringsfonde, hvor alle uanset størrelsen på formue har mulighed for at investere i en portefølje baseret på StockRates unikke investeringsstrategi. SDG Invest, StockRate Invest og StockRate Obligationer er således børsnoterede investeringsfonde, som du frit kan købe og sælge via din netbank ved at søge på den respektive fond. Læs mere om vores investeringsfonde HER.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 3833 7575 for at høre, hvilken måde der bedst kan betale sig for dig.

StockRate personlig formueforvaltning vs. fonde

“Et af nøgleordene i vores formueforvaltning er langsigtethed. Ud over at investere langsigtet i kvalitetsselskaber, arbejder vi for at være en langsigtet samarbejdspartner for vores investorer og give dig en langsigtet mulighed for et rigere liv.”

Book-et-uforpligtende-rådgivningsmøde---mette-scharf

Visionen bag StockRate

StockRate blev stiftet i 2008 med en vision om at sætte et positivt aftryk på investeringsbranchen og definere ‘best practice’ ift. kunderådgivning og investeringskoncept. StockRate er privatejet og uafhængig af bankerne, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at passe godt på vores kunders formue – og menneskene bag.

Vi forvalter i dag mere end 7,5 mia. kr. for over 200 danske familier. Det skyldes, at vi løbende har skabt attraktive afkast for vores investorer på baggrund af vores investeringskoncept. Men det vidner i lige så høj grad om en grundlæggende robusthed i vores værdier og positive aftryk på investeringsbranchen.

Vores langsigtede tilgang til investeringer sikrer ro, stabilitet og gør en reel forskel i dit økonomiske liv.

Mangler du det fulde

overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende og gratis rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Personlig formueforvaltning

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier og obligationer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate Investeringsfonde - langsigtede investeringer

Investeringsfonde i StockRate

StockRates investeringsfilosofi benyttes idag af 3 forskellige fonde, der investerer i kvalitetsaktier og sikre obligationer.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate

TILMELD NYHEDSBREV