Om StockRate

StockRate yder personlig formueforvaltning inden for områderne aktier, obligationer, ejendomme og/eller alternative investeringer. Vi sammensætter porteføljer og hjælper privatpersoner, virksomhedsejere, fonde og institutioner med at investere frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler.

StockRate blev stiftet i 2008 med en vision om at være en ansvarlig og ordentlig formueforvalter for vores kunder. Det betyder, at vi prioriterer den personlige rådgivning meget højt. Du får din egen rådgiver, som skræddersyr din portefølje af investeringer baseret på dine ønsker og økonomiske situation.

Det betyder også, at vi ikke spekulerer med dine penge i kortsigtede kursbevægelser. Vi investerer kun langsigtet i kvalitet med lavest mulige risiko. Afsættet er vores unikke investeringsfilosofi i globale aktier, som er udviklet gennem 25 år, og som siden opstart har skabt attraktive og stabile afkast over markedsniveau i både opadgående og nedadgående markeder. Samtidig er det også muligt at placere midler i obligationer, ejendomme og alternativer, der er i direkte forlængelse af de kerneværdier og høje krav til kvalitet, der er synonym med StockRate succes.

Vi arbejder udelukkende for at give dig det bedst mulige afkast og er ikke underlagt bankers eller andres interesser. Vi investerer ud fra faste principper, har kvalitet og sikkerhed i højsædet og er under tilsyn af Finanstilsynet. Vores rådgivning er baseret på personlige, uafhængige og gennemsigtige råd, som gør en reel forskel i dit økonomiske liv.

Dine penge er i de sikreste hænder!

Sådan bliver du kunde

StockRate tilbyder en række investeringsløsninger, der dækker langt de flestes behov.

Personlig formueforvaltning i StockRate er et særligt koncept målrettet kontraktkunder, som investerer en større formue på +3 mio. kr gennem os. Som kontraktkunde får du en personlig rådgiver, der med udgangspunkt i din økonomiske profil og tidshorisont udarbejder en investeringsstrategi tilpasset dig. Læs mere om personlig formueforvaltning for kontraktkunder HER.

Samtidig udbyder vi en række investeringsfonde, hvor alle uanset størrelsen på formue har mulighed for at investere i en portefølje baseret på StockRates unikke investeringsstrategi. SDG Invest Globale Bæredygtige Aktier, Investeringsforeningen StockRate Invest, StockRate Obligationer og SDG Invest Bæredygtige Obligationer er således børsnoterede investeringsfonde, som du frit kan købe og sælge via din netbank ved at søge på den respektive fond. Læs mere om vores investeringsfonde HER.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 3833 7575 for at høre, hvilken måde der bedst kan betale sig for dig.

Personlig formueforvaltning Investeringsfonde
Personlig rådgiver x
Individuel investeringsstrategi x
Du har adgang til StockRates eksperter og rådgivere x
Kvartalsvise afkastsrapporteringer og opfølgende møder x
Din personlige rådgiver køber og sælger investeringsbeviser på dine vegne x
Du køber og sælger selv investeringsbeviserne via din netbank x
Investeringer baseret på StockRates unikke investeringsstrategi i kvalitetsaktier x x
Attraktive afkast over markedsniveau (aktier og obligationer) x x
Attraktive afkast i bæredygtige aktier x x
Investeringer i ejendomme og alternativer ud fra StockRates kerneværdier x x
Uafhængig og aktiv formueforvaltning x x
Lave og gennemsigtige omkostninger x x
Tryghed og sikkerhed x x
Du bliver inviteret til særlige faglige og/eller underholdende arrangementer x

“Et af nøgleordene i vores formueforvaltning er langsigtethed. Ud over at investere langsigtet med fokus på kvalitet og stabil vækst, arbejder vi for at være en langsigtet samarbejdspartner for vores investorer og give dig muligheden for et rigere liv.”

Book-et-uforpligtende-rådgivningsmøde---mette-scharf

Visionen bag StockRate

StockRate blev stiftet i 2008 med en vision om at sætte et positivt aftryk på investeringsbranchen og definere ‘best practice’ ift. kunderådgivning og investeringskoncept. StockRate er privatejet og uafhængig af bankerne, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at passe godt på vores kunders formue – og menneskene bag.

Vi forvalter i dag mere end 8 mia. kr. for over 300 danske familier. Det skyldes, at vi løbende har skabt attraktive afkast for vores investorer på baggrund af vores investeringskoncept. Men det vidner i lige så høj grad om en grundlæggende robusthed i vores værdier og positive aftryk på investeringsbranchen.

Vores langsigtede tilgang til investeringer sikrer ro, stabilitet og gør en reel forskel i dit økonomiske liv.

Mangler du det fulde

overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende og gratis rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Personlig formueforvaltning

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate Investeringsfonde - langsigtede investeringer

Investeringsfonde i StockRate

StockRates investeringsfilosofi benyttes idag af fire forskellige fonde, der investerer i kvalitetsaktier og sikre obligationer.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i kvalitetsaktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate