Kundechef Anders Hviid

Birgitte Wichmann Høberg Stage

Business supporter

Birgitte Stage er ansat som business supporter og sammen med de andre i teamet, sikrer hun blandt andet løbende afstemning af alle konti og depoter til brug for både måneds- og kvartalsvise afstemninger, tilbagesøgning af udbytteskat fra udlandet og kontrol af gennemførte fondshandler.

Struktur, orden og ensrettet praksis er nøglebegreber for Birgitte i sit daglige virke. Desuden værdsætter hun StockRates kerneværdier og tilgang til et godt og ligeværdigt forhold med vores kunder.

Birgitte har en HD i Finansiel Rådgivning fra Copenhagen Business School. Før hun kom til StockRate, har hun blandt andet været ansat 16 år i Danske Bank og været personlig rådgiver for formuende privat- og erhvervskunder.

bws@stockrate.dk

4412 1299

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere