Bliv klogere på Israel-Palæstinakonflikten og den aktuelle situation i Mellemøsten!

Dyk ned i en højaktuel og kompleks konflikt! Få dybdegående indsigt i konflikten mellem Israel og Palæstina med en af Danmarks mest erfarne Mellemøstkorrespondenter, Steffen Jensen.

Konflikten mellem Israel og Palæstina er igen yderst aktuel. Betragtet som en af de mest indædte og komplekse konflikter i moderne tid, drejer den sig om et lille, men betydningsfuldt stykke land, som mange ser som uigennemtrængeligt. Samtidig kaster den også sine skygger over andre lande i regionen. Men hvad er årsagerne til konflikten? Hvordan har den udviklet sig over tid? Og hvad er fremtidsudsigterne for en løsning?

Du får nu en unik mulighed for at forstå Israel-Palæstinakonflikten og dens rækkevidde i regionen såvel som globalt. Med 35 års erfaring som Mellemøstkorrespondent for TV2 har Steffen Jensen gentagne gange rapporteret direkte fra frontlinjen og givet os indsigtsfulde beretninger – fra Libanons borgerkrig og den israelske invasion i 1982 til kampene i Libanon i 2006.

Se frem til en tankevækkende og yderst relevant foredragsoplevelse, hvor Steffen Jensen vil dele ud af sin unikke indsigt og ekspertise. Bliv indviet i hans personlige oplevelser fra konflikten og få et dybtgående indblik i de aktuelle begivenheder i regionen.

Om Steffen Jensen

Steffen Jensen har været en prominent Mellemøstkorrespondent siden begyndelsen af TV2 og har haft sin faste base i Jerusalem siden 1991. Hans journalistiske karriere har omfattet dækning af adskillige krige og konflikter i regionen. Efter sin aktive korrespondentperiode underviser Steffen nu på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus, hvor han deler ud af sin erfaring med journalistik i krigs- og krisezoner. Gennem årene har Steffen Jensen bidraget til en række medier, herunder Weekendavisen, Berlingske Tidende, Aktuelt, Radioavisen og DR. Han var en del af TV2 fra starten i 1988 indtil sin pension i 2023.

AI, geopolitik og aktiemarkederne i 2024

I sit indlæg vil Kristian Kjer komme ind på den seneste udvikling på de aktiemarkederne, der primært er drevet af investorernes interesse i kunstig intelligens. Samtidig vil han adressere udfordringerne på den geopolitiske scene, som efterhånden står i kø, men ikke har haft den store betydning for aktiemarkederne – endnu

Dato

Torsdag den 13. juni 2024

S.U. senest onsdag den 5. juni 2024. Hurtig tilmelding anbefales, da vi råder over et begrænset antal pladser.

Tid

16:00 – 19:30

Sted

Tivoli Friheden

Skovbrynet 5, 8000 Århus C (anvend hovedindgangen)

Tidsplan

16:00 – Velkomst og indlæg ved adm. direktør Kristian Kjer

16:30 – Foredrag ved Steffen Jensen

18:00 – Vi byder på lidt at spise og drikke

19:30 – Tak for i dag

Vi håber meget at se dig/jer til dette arrangement. Du er velkommen til at tage din ægtefælle eller en bekendt med til arrangementet.

Venlig hilsen

StockRate Asset Management

Tilmelding

Steffen Jensen
0 mia.
kr. under forvaltning
0%
bedre end markedet siden ’08
0%
i gns. årligt afkast siden ´08

Bemærk at tidligere afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast, og at fremtidige afkast kan blive negative.

For historisk afkast på vores individuelle aktieporteføljer klik her: