Administrerende direktør Kristian Kjer

Erik Stener Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Erik Stener Jørgensen er statsautoriseret revisor og har erfaring med revision og rådgivning af store og mellemstore virksomheder i stort set alle brancher i dansk erhvervsliv; herunder finansielle virksomheder under tilsyn af Finanstilsynet.

Erik er certificeret af Finanstilsynet til at revidere pengeinstitutter og forsikringsselskaber og har stor erfaring med de særlige regulatoriske og lovgivningsmæssige forhold i den finansielle branche.

Erik begyndte sin karriere i Grothen & Perregaard (senere Grant Thornton). Han blev partner i PwC i forbindelse med sammenlægningen af Grant Thornton og PwC.

I dag sidder Erik i en lang række bestyrelser som formand, næstformand eller bestyrelsesmedlem.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere