Fondsmæglerselskab fra Hillerød styrker rådgiverteam i Aarhus

Poul Wiis er ansat i StockRate som kundechef per 1. juli 2021, hvor han skal bidrage med sine erfaringer inden for formueforvaltning og ejendomsinvesteringer.

Aarhus, 1. juli 2021: Det er kun to måneder siden, at StockRate etablerede et rådgiverteam i Aarhus, og nu tiltræder Poul Wiis som den tredje medarbejder med base i det midtjyske for at hjælpe en voksende kundegruppe med at investere deres formue. Han kommer til StockRate med mere end 35 års erfaring med finansiel rådgivning og ejendomsinvesteringer i Aarhus.

– Det er pludselig gået rigtig stærkt med at kunne realisere målsætningen om at tilføre erfarne og kompetente kolleger til at rådgive vores jyske kunder. Poul Wiis er den femte medarbejder, som på kort tid er kommet til StockRate, og som har de helt rigtige værdier til at kunne rådgive vores kunder, forklarer administrerende direktør Kristian Kjer.

Udover Poul Wiis tæller det nye rådgiverteam i Aarhus kundechef Rene Thomsen og kapitalforvalter Silvia Sølvsteen, som Poul tidligere har arbejdet sammen med.

– Det er en spændende udfordring at etablere et StockRate-team i Aarhus sammen med gode kolleger, som jeg har stor tillid til og et særdeles godt samarbejde med. På baggrund af mine erfaringer med ejendomme, private banking, investering, jura og forskellige skattemiljøer skal jeg medvirke til at videreføre den specielle StockRate-ånd, hvor ordentlighed og en konservativ tilgang til investeringsmiljøet er fremherskende, uddyber kundechef Poul Wiis.

Investeringsstrategien i StockRate kommer også til udtryk i forbindelse med langsigtede investeringer i ejendomme, hvor fokus er på stabil indtjening med lav risiko. Det betyder, at selskabet investerer i beboelsesejendomme i større danske byer, der på grund af ejendommenes indretning, beliggenhed og kvalitet har en høj grad af sikkerhed for lejebetaling.

– Poul Wiis har et indgående kendskab til at investere i boligudlejningsejendomme, og det kommer os nu til gavn, da det er et nyt investeringsområde for StockRate. StockRates ejendomsfond giver mulighed for at investere i ejendomsmarkedet helt uden besvær, da investorer ikke skal forholde sig til finansiering, vedligeholdelse og administration af ejendommen, som netop kræver den indsigt og erfaring, som vi besidder, slutter administrerende direktør Kristian Kjer.

StockRate ejer for nuværende boligudlejningsejendomme med en værdi af ca. DKK 0,5 mia. kr.

Presseservice:
Esben Aaby Nielsen, presserådgiver i Aaby PR ApS, esben@aabypr.dk, mobil 40 999 740

Camilla Franziska Brun Bonne, kommunikations- og markedsføringsansvarlig, cb@stockrate.dk, mobil 3080 6761

For interview:
Kontakt venligst presserådgiver Esben Aaby Nielsen for at indgå aftale med Kristian Kjer, administrerende direktør og partner eller Poul Wiis, kundechef.