2020 nærmer sig med hastige skridt og dermed så småt afslutningen på endnu et investeringsår. Indtil videre har det været formidabelt afkastmæssigt set på trods af signalerne fra finansmarkederne har været skiftende.

På den ene side har Tyskland og Europa været på vej ind i en lavkonjunktur. Handelskrigen mellem USA og Kina har skabt usikkerhed om frihandel og protektionisme og Brexit har underholdt med drama i stor stil. På den anden side har makroindikatorer som lav arbejdsløshed i USA, solide virksomhedsregnskaber og sænkelsen af renten resulteret i stigende risikoappetit hos investorerne.

30,80 % i afkast år-til-dato

Der har været gode grunde til, at 2019 har været modsætningernes år. Men én ting er sikkert. 2019 har indtil videre været investeringernes år. StockRates aktieportefølje har år-til-dato givet 30,8 % i afkast efter alle omkostninger! Det er et formidabelt afkast, og set i forhold til verdensindekset ligger det 3,3 % over gennemsnittet for markedet.

Med et vellykket afkast ser vi tilbage på året med tilfredshed. Samtidig er vi spændte på, hvad 2020 har at byde på og i StockRate er vi opmærksomme på at skulle navigere i de blandende signaler og risici, der bestemt også kan være på lidt længere sigt.

Vi vil så gerne fortælle mere

Hvis du vil høre mere om StockRates aktive investeringer på de globale markeder, kan du udfylde kontakt-kortet, og så ringer vi dig op. Du kan også altid ringe til os på 38 33 75 75 eller sende en mail på info@stockrate.dk.