StockRate Ejendomme III

Spred din risiko og få attraktive afkast med StockRate Ejendomme III

Ønsker du som investor at sprede din risiko yderligere og samtidig søge attraktive afkast, kan StockRate Ejendomme III være en løsning for dig. Vi inviterer til informationsmøde om Ejendomsfonden med efterfølgende kanapéer og drikkevarer i skønne omgivelser på Rungstedgaard.

Siden 2020 har StockRate lanceret to ejendomsfonde, investeret mere end 700 mio. kr. i boligudlejningsejendomme og leveret et afkast over det forventede 7-10% p.a. I 2023 lancerer vi endnu en ejendomsfond ’StockRate Ejendomme III’, hvor du har mulighed for at sprede din risiko yderligere og samtidig søge attraktive afkast. StockRate Ejendomme investerer i centralt beliggende boligudlejningsejendomme af høj kvalitet i de større provinsbyer i Danmark.

Er du interesseret i at høre mere, så vil vi glæde os til at se dig til vores informationsmøde.
Vi håber du/I har lyst til at deltage.

Dato

Onsdag d. 8. februar 2023

Tid

16:45-18:30

Sted

Rungstedgaard, Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted

Praktisk info

Vi mødes på Rungstedgaard kl. 16:45. Efter en præsentation af vores ejendomsinvesteringer serveres der kanapéer og drikkevarer. Der er mulighed for parkering på Rungstedgaards parkeringsplads.

Tilmelding

StockRate Ejendomme er ikke beregnet til alle, og markedsføres alene til investorer som vurderes egnet. Derfor vil de tilmeldte blive kontaktet omkring dette. Der er maks. 20 pladser, så det er først-til-mølle princip.

Jeg bekræfter samtidig, at jeg accepterer StockRates politik for behandling af personoplysninger.

StockRate Ejendomme III tilmelding

Ring mig op, jeg vil gerne høre mere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om StockRates ejendomsinvesteringer. Jeg bekræfter samtidig, at jeg accepterer StockRates politik for behandling af personoplysninger.

StockRate Ejendomme_ Vi vil så gerne tale med dig

Få nyheder fra StockRate

Bliv klogere på din økonomi, finansmarkederne og få nyt om StockRate