Kundechef Anders Hviid

Kristian Kjer

Administrerende direktør og Partner

Kristian Kjer er adm. direktør i StockRate Asset Management og har det kommercielle og forretningsmæssige ansvar.

Som direktør er hans fokus på at udvikle forretningen. I det ansvar er han meget bevidst om, at StockRate ikke går på kompromis med kvaliteten fremfor kvantiteten. StockRate er bygget op omkring stærke værdier, hvor den personlige relation til kunderne er vigtig, og hvor værdiledelse med fokus på åbenhed, inddragelse og ansvar står centralt overfor medarbejderne. Som leder er han til stede, nærværende og prioriterer sine medarbejdere.

Kristian har været med siden StockRates etablering i 2008, hvor han blev ansat som finansiel analytiker sideløbende med hans studier som cand. merc. i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School. Sidenhen har han arbejdet sig op og sat sit eget præg på virksomheden. Han har været analysechef i StockRate med egen kundeportefølje og det overordnede ansvar for forvaltningsafdelingen. Dernæst kapitalforvaltningschef og senest adm. direktør. I 2022 klaret han sig ind på Berlingske talent 100-liste over unge talenter i erhvervslivet.

Desuden har Kristian været med til at udvide StockRates kapitalforvaltning og haft en nøglerolle i etableringen af Investeringsforeningen StockRate Invest, StockRate Forvaltning (Obligationer), Kapitalforeningen SDG Invest, StockRate Ejendomme I, II og III og StockRate Alternativer.

kk@stockrate.dk

2680 2126

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere