Kundechef Anders Hviid

Lene Søe

Økonomichef

Lene er økonomichef i StockRate og sørger blandt andet for regnskaber, indrapporteringer, faktureringer, budgetter og budgetopfølgninger.

For Lene er det vigtigt, at alting er ajourført, afstemt og leveret til tiden. Hun motiveres af vekslende opgaver og samværet med de gode kollegaer i StockRate.

Lene er uddanet revisor og har læst en master i Skat på Copenhagen Business School. Lene sidder aldrig på hænderne og har løbende efteruddannet sig. Før hun kom til StockRate har hun blandt andet været revisor i godt 30 år.

ls@stockrate.dk

3833 7575

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere