Studentermedhjælper Louise Bolvig Thomsen

Louise Bolvig Thomsen

Kapitalforvalter

Louise har en stilling som kapitalforvalter, hvor hendes opgaver favner bredt indenfor investeringer, forvaltning og porteføljepleje.

Som kapitalforvalter arbejder Louise Bolvig Thomsen med at vedligeholde og sammensætte investeringer for vores individuelle kunder og investeringsforeningerne. I det daglige er hun drevet af at løse og håndtere opgaver, der især fokuserer på analysearbejdet i de eksisterende porteføljer.

Louise blev færdiguddannet i sommeren 2022 på Copenhagen Business School, hvor hun læste cand. merc. i Finansiering og Regnskab. Uddannelsen bidrog med et bredt spænd af værktøjer indenfor den finansielle verden, hvor hun tilegnede sig faglig viden indenfor eksempelvis regnskabsanalyse, risikostyring samt porteføljeteori. Louise har en bachelorgrad i HA Erhvervsøkonomi fra Roskilde Universitet. Før Louise blev ansat i StockRate, arbejdede hun 3,5 år som studentermedhjælper i formueforvaltningsteamet i den danske afdeling af Banque Internationale à Luxembourg (BIL).

lbt@stockrate.dk

4412 3785

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere