Studentermedhjælper Louise Bolvig Thomsen

Louise Bolvig Thomsen

Studentermedhjælper, Kapitalforvaltning

I det daglige indgår Louise Bolvig Thomsen som studentermedhjælper i kapitalforvaltningsteamet, hvor hendes arbejde er baseret på en række forskelligartede analytiske opgaver. Hun bidrager blandt andet med opdatering, vedligeholdelse og udvikling af de finansielle modeller, samt støtte i relation til kundepræsentationer, analysearbejde og rapportering til kunder. I det daglige er Louise drevet af at løse og håndtere opgaver, der især fokuserer på analysearbejdet i de eksisterende porteføljer.

Louise er kandidatstuderende på Copenhagen Business School, hvor hun læser cand. merc. i Finansiering og Regnskab og forventer at afslutte sin uddannelse i sommeren 2022. Uddannelsen bidrager med et bredt spænd af værktøjer indenfor den finansielle verden, hvor hun tilegner sig faglig viden indenfor eksempelvis regnskabsanalyse, risikostyring samt porteføljeteori. Louise har en bachelorgrad i HA Erhvervsøkonomi fra Roskilde Universitet. Før Louise blev ansat i StockRate, arbejdede hun 3,5 år som studentermedhjælper i formueforvaltningsteamet i den danske afdeling af Banque Internationale à Luxembourg (BIL).

lbt@stockrate.dk

4412 3785

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier og obligationer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere