Administrerende direktør Kristian Kjer

Poul Gøbel

Bestyrelsesmedlem

Poul Gøbel er ejer af konsulentselskabet Gøbel Consult ApS, samt managing partner og bestyrelsesformand i CMC Consulting Group. Poul Gøbel har gennem årene bestridt en lang række bestyrelsesposter.

Siden 1986 har Poul arbejdet med strategisk ledelse, forretningsudvikling og organisationsudvikling i såvel store som små virksomheder. Poul har hjulpet både offentlige instanser og private virksomheder med bl.a. at optimere processer med fokus på udviklingen af medarbejdere og ledelse og derved skabe synlige resultater. De seneste år har Poul primært ageret som sparringspartner for bestyrelse som ledelse.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere