Svenske Max Matthiessen investerer i StockRate. I mere end 130 år har Max Matthiessen hjulpet selskaber og private med at tage velbegrundede beslutninger om deres forsikringer, pensioner og investeringer. Virksomheden sætter altid kunden i centrum og fokuserer på den individuelles behov og situation.

Max Matthiesen er en virksomhed bygget på de samme kerneværdier som StockRate, hvor ordentlighed, ansvarlighed og gennemsigtighed står centralt for os begge.

-StockRates fokus er altid at levere værdi til vores kunder gennem skræddersyede produkter, nærværende kundeservice og løbende forbedringer. Vi er en kundecentreret virksomhed, hvor kundernes behov, ønsker og tilfredshed er i centrum af vores beslutninger, strategier og aktiviteter. Med Max Matthiesen bliver vi yderligere styrket i vores vækstrejse med investeringsløsninger, som ellers ikke er tilgængelige for danske investorer, siger Kristian Kjer, adm. direktør hos StockRate.

Kristian Kjer, adm. direktør hos StockRate

Aftalen med Max Matthiessen sker på baggrund af, at grundlægger Bjarne Jensen synes, at det er på tide at give stafetten videre og få nye kræfter ind i StockRate til gavn for kunderne. Hele ejerkredsen/partnerne fortsætter med at have ejerandele i StockRate, og StockRates team af medarbejdere forbliver selvfølgelig uændret.

Det er vigtigt, at vores kunder bliver ved med at opleve, at det er dem, der er i centrum. Og her er vi overbeviste om, at samarbejdet mellem Max Matthiessen og StockRate er til kundernes fordel. At blive en del af en ambitiøs virksomhed som Max Matthiesen vil sikre, at vi fremadrettet fortsat kan arbejde for vores ambition om altid at kunne tilbyde investeringsløsninger og kunderådgivning af høj kvalitet baseret på kundernes behov.

– Det er gennemgående vigtigt for Max Matthiessen at have kunden i centrum og at sikre fokus på høj kvalitet. Derfor er vi selektive og udelukkende interesserede i at investere i virksomheder med høj kvalitet, dygtige medarbejdere, godt omdømme, og hvor teamene simpelthen trives sammen. StockRate Asset Management opfylder alle kravene, og vi er glade for, at de vil være med på vækstrejsen, siger Jacob Schlawitz, CEO hos Max Matthiessen.

For Max Matthiessen er en investering i StockRate en mulighed for at etablere sig på det danske marked for formueforvaltning, og sammen drager vi ud på en vækstrejse med fokus på at styrke vores kunders økonomiske behov og ønsker!

Har du/I spørgsmål til nyheden, så tag endelig kontakt til os eller din rådgiver. Vi hører rigtig gerne fra dig/jer.

Jacob Schlawitz, CEO hos Max Matthiessen

Kort om Max Matthiessen

Hos Max Matthiessen brænder de for pensionsløsninger, investeringer og forsikringer. Men de forstår også, at det ikke er alle, der gør det: det er derfor, de ønsker at møde deres kunder for at forstå deres behov og situation. Sammen hjælper de deres kunder med at planlægge fremtiden.

Mange mennesker ønsker at tale om en fjern fremtid. Max Matthiessen vil hellere tale om, hvad de kan gøre for deres kunder i dag. Hos Max Matthiessen arbejder de derfor på at skabe de rette betingelser gennem velfunderede beslutningsgrundlag for smarte løsninger. Allerede i dag. Max Matthiessen har forvaltet deres kunders tillid siden 1889, og det vil de fortsætte med!

Hos Max Matthiessen er mødet med deres kunder helt afgørende. Det er i kundemødet, de skaber og bygger langsigtede relationer. Det er i kundemødet, at de får mulighed for at lære kunderne at kende, opfylde deres behov og forstå deres mål. Og derfra skabe de bedste løsninger til hver enkelt kunde.

www.maxm.se

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af Fondsmæglerselskabet StockRate Asset Management A/S (”StockRate”), og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og StockRate kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. StockRate vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og StockRate påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@stockrate.dk.

Mangler du det fulde overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Vil du dele denne nyhed?