Af StockRates Kommunikationsafsdeling

Det er med glæde, at vi kan fortælle, at Torben Eskildsen er ansat i StockRate som kundechef per 1. maj 2024, hvor han skal bidrage med sine erfaringer inden for personlig formueforvaltning.

Aarhus, 1. maj 2024: Torben Eskildsen tiltræder som den fjerde medarbejder med base i det midtjyske for at hjælpe en voksende kundegruppe med at investere deres formue. Han kommer til StockRate med mere end 30 års erfaring med finansiel rådgivning og kapitalforvaltning.

– Torben Eskildsen har de helt rigtige værdier til at kunne rådgive vores kunder. Ærlighed, klarhed og tid til den enkelte kunde står centralt for Torben. Samtidig har han indgående kendskab til investeringer gennem hans mange års erfaringer fra branchen, fortæller administrerende direktør Kristian Kjer.

Udover Torben Eskildsen tæller rådgiverteamet i Aarhus kundechef Rene Thomsen, kundechef Poul Wiis og kapitalforvalter Silvia Sølvsteen.

– Det er en spændende udfordring at blive en del af StockRate og være med til at rådgive og forvalte og de jyske investorers formuer sammen med gode kollegaer, som jeg har stor tillid til og et særdeles godt samarbejde med. På baggrund af mine erfaringer med private banking, investering og forskellige skattemiljøer skal jeg medvirke til at videreføre den specielle StockRate-ånd, hvor ordentlighed og en konservativ tilgang til investeringsmiljøet er fremherskende, uddyber kundechef Torben Eskildsen.

StockRate blev etableret i 2008 på baggrund af dets unikke aktieinvesteringsfilosofi StockRate-modellen og har siden udvidet med flere investeringsmuligheder, som i dag tæller blandt andet obligationer, ejendomme og alternative investeringer.

– StockRate har nu 10 mia. kr. under forvaltning, og vi har bemærket en kontinuerlig interesse i vores netværk for at lære mere om mulighederne for at blive investor hos os. Det kommer derfor vores investorer til gav, at vi kan byde en så erfaren rådgiver som Torben velkommen i StockRate, slutter administrerende direktør Kristian Kjer.

StockRate forvalter i dag mere end 10 milliarder kroner for over 400 danske familier. Det skyldes vores unikke investeringskoncept StockRate-modellen, men det vidner i lige så høj grad om en grundlæggende robusthed i vores værdier og positive aftryk på investeringsbranchen.

Torben Eskildsen

Kundechef

Torben er ansat som kundechef med base i Aarhus, hvor han tilbyder skræddersyet finansiel rådgivning til formuende personer og familier.

Hans arbejde er baseret på en dyb forståelse af hver enkelt kundes individuelle behov og ønsker, og han lægger stor vægt på at have tid til sine kunder og opretholde en tæt og personlig kontakt. Torbens kommunikation er præget af ærlighed og klarhed, med fokus på at sætte kunden i centrum for alle beslutninger. Han er særligt passioneret omkring langsigtede investeringsstrategier, der sikrer attraktive afkast.

I sit arbejde hos StockRate understreger Torben ikke kun vigtigheden af en menneskelig tilgang til rådgivningen men også at arbejde et sted, som er præget af gensidig respekt og teamånd, og hvor alle stræber efter at hjælpe hinanden og yde deres bedste.

Torbens omfattende karriere inden for private banking og kapitalforvaltning har givet ham en bred erfaring med et væld af finansielle produkter. Han har tidligere haft roller som Seniorrådgiver i Private Banking hos Ringkjøbing Landbobank og som investeringschef i Forstædernes Bank i Aarhus, hvilket har bidraget til hans dybdegående kendskab til branchen.

te@stockrate.dk

3055 6921

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af Fondsmæglerselskabet StockRate Asset Management A/S (”StockRate”), og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og StockRate kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. StockRate vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og StockRate påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@stockrate.dk.

Mangler du det fulde overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Vil du dele denne nyhed?