Kundechef Anders Hviid

Thomas Eriksson

Bestyrelsesmedlem

Thomas Eriksson har tidligere været CEO hos Carnegie Investment Bank. Før det har han været administrerende direktør i Swedbank Robur AB, chef for SEB Private Banking og COO for SEB Asset Management. Thomas har desuden haft flere stillinger i Asset Management og Life-divisionen i Nordea-koncernen.

I sin tid som CEO hos Carnegie Investment Bank formåede Thomas at vende investeringsbankens underskud til et markant overskud, samtidig med at tilfredshedsundersøgelser blandt kunderne lå i top.

Thomas Erikssons brede og lange erfaring med formueforvaltning og strategiudvikling er en kombination, der bidrager til fortsat at udvikle og professionalisere StockRate.

Desuden besidder han en række andre hverv. Her kan blandt andet nævnes, at han er angel-investor og bestyrelsesformand i i Fondab AB og Tellus Fonder AB.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere