Kundechef Anders Hviid

Torben Eskildsen

Kundechef

Torben er ansat som kundechef med base i Aarhus, hvor han tilbyder skræddersyet finansiel rådgivning til formuende personer og familier.

Hans arbejde er baseret på en dyb forståelse af hver enkelt kundes individuelle behov og ønsker, og han lægger stor vægt på at have tid til sine kunder og opretholde en tæt og personlig kontakt. Torbens kommunikation er præget af ærlighed og klarhed, med fokus på at sætte kunden i centrum for alle beslutninger. Han er særligt passioneret omkring langsigtede investeringsstrategier, der sikrer attraktive afkast.

I sit arbejde hos StockRate understreger Torben ikke kun vigtigheden af en menneskelig tilgang til rådgivningen men også at arbejde et sted, som er præget af gensidig respekt og teamånd, og hvor alle stræber efter at hjælpe hinanden og yde deres bedste.

Torbens omfattende karriere inden for private banking og kapitalforvaltning har givet ham en bred erfaring med et væld af finansielle produkter. Han har tidligere haft roller som Seniorrådgiver i Private Banking hos Ringkjøbing Landbobank og som investeringschef i Forstædernes Bank i Aarhus, hvilket har bidraget til hans dybdegående kendskab til branchen.

te@stockrate.dk

3055 6921

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere