Nikolaj Bonnichsen har netop afsluttet sin kandidatkuddannelse fra CBS og er derfor trådt ind i en ny rolle som fuldtidsansat kapitalforvalter hos os, efter at have været studentermedhjælper. Samtidig byder vi Allan Kristensen velkommen. Som salgskonsulent vil han være med til at understøtte vores kundechefer.

Nikolaj Ohrt Bonnichsen

Kapitalforvalter

I det daglige indgår Nikolaj i kapitalforvaltningsteamet. Her bidrager han med opdatering, vedligeholdelse og udvikling af de finansielle modeller, samt støtte i relation til kundepræsentationer, analysearbejde og rapportering til kunder.

Nikolaj er drevet af at gøre en forskel i arbejdet med kundernes porteføljepleje og at kunne navigere i de finansielle markeder ud fra en struktureret og gennemarbejdet tilgang. Værdiansættelse og forståelse for finansielle situationer og beslutninger hos selskaberne i StockRates portefølje har også stor interesse.

Nikolaj er uddannet cand. merc. i Applied Economics and Finance fra Copenhagen Business School. Gennem uddannelsen har Nikolaj opbygget en teoretisk forståelse for finansielle markeder, investeringsbeslutninger, virksomhedsregnskaber, mikro- og makroøkonomi, samt hvordan virksomheder navigerer i sidstnævnte.

Nikolaj har tidligere arbejdet i finansafdelingen i Wunderman Thompson med analysearbejde og controlling.

Kundechef Anders Hviid

Allan Kristensen

Salgskonsulent

Allan Kristensen er salgskonsulent med over 10 års erfaring fra investeringsbranchen.

Allan er en vigtig del af vores kundeteam, hvor han understøtter kundecheferne i deres rådgivningsarbejde. Allans arbejde indebærer blandt andet at opbygge stærke kunderelationer, samtidig med at han formidler komplekse investeringsmuligheder på en enkel og forståelig måde. Især sidstnævnte er vigtigt for Allan, da han sætter en ære i at kunderne altid forstår, hvordan deres formue bliver investeret.

Allan har en omfattende baggrund inden for investeringsbranchen. Han arbejdede 9 år som intern konsulent hos Obton A/S, hvor han udviklede en dyb forståelse for investeringer. Herefter tilbragte han 1 år som kontaktchef hos Ejendomsinvestering A/S, hvor han videreudviklede sine kompetencer inden for kundekontakt og rådgivning. Senest har han tilbragt 7 måneder hos Pilea Finance & Business A/S, hvilket yderligere har styrket hans erfaring inden for investering og formuerådgivning i forskellige aktivklasser.

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af Fondsmæglerselskabet StockRate Asset Management A/S (”StockRate”), og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og StockRate kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. StockRate vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og StockRate påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@stockrate.dk.

Mangler du det fulde overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Vil du dele denne nyhed?