Administrerende direktør Kristian Kjer

Anders Hviid

Kundechef og Partner

Anders Hviid er partner og kundechef i StockRate. Han rådgiver sine kunder indenfor områderne aktier, obligationer, alternativer og ejendomme og hjælper med at investere frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler.

Anders Hviid har en lang karriere med mere end 30 års erfaring indenfor private banking, hvor han har rådgivet formuende kunder og familier. Han har bl.a. været ansat 11 år i Banque Internationale á Luxembourg i Danmark og 20 år i Danske Bank.

For Anders Hviid er den personlige og tætte kontakt til kunderne altafgørende. Som kundechef rådgiver han altid ud fra kundens økonomiske behov og ønsker, og ved at Anders er en del af StockRate, sikrer vi en gennemsigtig, faglig og kvalificeret rådgivning af vores kunder.

ah@stockrate.dk

5150 2235

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere