Administrerende direktør Kristian Kjer

Bjarne Jensen

Stifter og bestyrelsesmedlem

Bjarne Jensen er stifter af StockRate Asset Management og medlem af investeringskomiteen.

Bjarne har arbejdet med værdipapirer i mere end 40 år. Bjarne er uddannet HD i regnskab og begyndte sin karriere som fuldmægtig i ATP i 1968. Han var en overgang underviser ved Handelshøjskolen i København, men kom i begyndelsen af 1970’erne til Danske Bank, hvor han blev ansat i afdelingen for handel med værdipapirer. Efter 15 år stoppede han i 1987 som vicedirektør og leder af værdipapirområdet i banken.

Siden da har han været selvstændig og etablerede StockRate i 2008. Gennem de seneste 25 år har Bjarne Jensen udviklet investeringsstrategien StockRate-modellen, som gør det muligt for StockRate at finde de økonomisk stærkeste selskaber i verden. I september 2019 trak Bjarne Jensen sig tilbage fra direktørposten i StockRate og trådte ind i bestyrelsen.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere