Administrerende direktør Kristian Kjer

Bo Matthiesen

Projektleder

Bo startede i StockRate i 2018 for at lede en række projekter, der skal sikre StockRate en effektiv og compliant operationel platform.

Med 30 års erfaring fra den finansielle sektor – heraf over 20 år i udlandet – har Bo bl.a. været administrerende direktør, bestyrelsesmedlem/-formand og arbejdet for en finansiel tilsynsmyndighed.

Bo har en HD i Finansiering og Kreditvæsen fra Copenhagen Business School og et Certificate in Company Direction fra Institute of Directors i London.

bm@stockrate.dk

8140 5582

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere