Studentermedhjælper Emma Minna Gullaksen

Emma Minna Gullaksen

Studentermedhjælper, Kapitalforvaltning

I det daglige indgår Emma som studentermedhjælper i kapitalforvaltningsteamet. Emma bidrager således med opdatering, vedligeholdelse og udvikling af de finansielle modeller, samt støtte i relation til kundepræsentationer, analysearbejde og rapportering til kunder. Emma er drevet af at gøre en forskel i arbejdet med kundernes porteføljepleje, og arbejder altid ud fra en struktureret og gennemarbejdet tilgang.

Emma har en bachelorgrad i HA Almen Erhvervsøkonomi fra Roskilde Universitet (afsluttet i 2020). Ved siden af sit arbejde i StockRate læser hun en cand. merc. i Finansiering og Regnskab på Copenhagen Business School, som afsluttes i juni 2022. Gennem uddannelsen opbygger Emma en teoretisk forståelse for en virksomheds regnskaber og den økonomiske styring samt en forståelse for teorien bag investeringsbeslutninger og anskaffelse af kapital på de internationale finansielle markeder. Før Emma kom til StockRate, arbejde hun lidt over 2 år som studentermedhjælper i kapitalforvaltningsteamet i den danske afdeling hos Banque Internationale à Luxembourg (BIL).

emg@stockrate.dk

4412 3786

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere