Administrerende direktør Kristian Kjer

Julie Kurzweg

Kapitalforvalter

Julie har en stilling som kapitalforvalter og er specialist indenfor investeringer, forvaltning og porteføljepleje.

I sit daglige virke er hun blandt andet med til at eksekvere handler samt drifte og vedligeholde investeringerne for vores individuelle kunder og investeringsforeningerne. Julie bistår også med analyser til at tage investeringsbeslutninger og videreudvikle investeringsmodellen.

Tidligt i sit studie drømte Julie om at blive kapitalforvalter og gik målrettet herefter. Hun har en cand.merc. i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School, og før hun kom til StockRate i 2019, har hun arbejdet 7 år, som porteføljeforvalter i Energi Danmark.

Julie motiveres af at være ansat i en virksomhed, som er drevet af en sund investeringsfilosofi og ærlig tilgang overfor kunderne.

jk@stockrate.dk

4273 2173

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere