Kundechef Anders Hviid

Louise Jørgensen

Kundechef

Louise er ansat som kundechef i StockRate Asset Management i Hillerød. Hun skal rådgive om investering i aktier, obligationer og ejendomme på baggrund af sine solide baggrund i bankverdenen igennem 21 år.

Louise har stor erfaring med personlig og individuel rådgivning, der bygger på god forståelse for kundernes ønsker og behov. Hun glæder sig til at skabe overblik og lave skræddersyede løsninger til både nye og bestående kunder.

”Muligheden for at have den nære, tillidsbaserede kundekontakt, hvor der er god tid til at yde personlig kvalitetsrådgivning har været afgørende for mit valg om at prøve noget nyt i mit arbejdsliv”, fortæller Louise.

I den seneste årrække har Louise været personlig rådgiver for Private Banking kunder og virksomhedsejere. Hun har været ansat i Jyske Bank i 15 år. I sin tid er hun uddannet fra Lokalbanken, hvor hun var bankrådgiver i seks år.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere