Kundechef Anders Hviid

Mette Hørslev Scharf

Administrationschef, HR-ansvarlig og Partner

Mette har en stilling som administrationschef og er partner i StockRate. Hun er samtidig HR-ansvarlig og stedfortrædende direktør.

Mette har været med siden etableringen af StockRate i 2008, og har virksomhedens værdier helt inde under huden. I samarbejde med bestyrelse og ledelsesgruppen bidrager Mette til at udvikle StockRates processer og kultur med det formål, at styrke StockRates vision om at skabe personlig formueforvaltning, og være en arbejdsplads hvor der er plads til det hele menneske.

Det gør hun blandt andet gennem rekruttering, onboarding, strategisk kompetence- og medarbejderudvikling og ledelsessparring. I StockRate er medarbejderne det vigtigste aktiv, hvorfor hun arbejder for at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne dygtiggør sig, og føler de har udviklingsmuligheder. Ligeledes arbejder Mette for at skabe en omsorgsfuld arbejdsplads, hvor de ansatte har det godt sammen, og hvor arbejds- og privatliv kan hænge sammen. Mette er den, der har det daglige overblik over kontoret.

Mette er handelsuddannet og har i mange år beskæftiget sig indenfor it-branchen. Før hun kom til StockRate, arbejdede hun bl.a. hos IBM/Lenovo.

ms@stockrate.dk

3162 9515

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere