Kundechef Anders Hviid

Mikael Tjäder

Bestyrelsesmedlem

Mikael Tjäder er CEO hos Fondab, som er Sveriges største IT-platform for investeringer og fonde. Fondab tilbyder aktører på investeringsmarkedet en infrastruktur til automatiseret fondshandel og betalingsstrømme, depot og slutkundestyring. Samtidig kan almindelige investorer også bruge Fondab til at investere direkte i fonde.

Før Fondab udviklede Mikael Fondmarknaden.se, en platform for handel med fonde, som udgjorde en del af Fondab. Hans erfaringer tæller også chef for tredjepartsdistribution hos Carnegie Investment Bank og souschef for HQ Bank AB.

Mikael er drevet af kommercielle mål, og han har særlig fokus på salg, rådgivning og forretningsudvikling inden for finansverdenen. Han har omfattende erfaring med formueforvaltning, private banking, fondsforvaltning og generel ledelse. Med dybdegående kendskab til forskellige aktivklasser, kunderådgivning og forretningsudvikling har han kompetencer inden for betjening af både private og professionelle kunder. Mikael Tjäders brede erfaring inden for formueforvaltning er en værdifuld ressource, der bidrager til at udvikle og professionalisere StockRate.

Ud over sit arbejde hos Fondab er Mikael også medlem af bestyrelsen hos House of Dagmar Holding AB.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere