Louise Jørgensen er kundechef med base i Hillerød

Louise Jørgensen er kundechef med base i Hillerød

Velkommen til Louise Jørgensen

Louise er ansat som kundechef i StockRate Asset Management i Hillerød. Hun skal rådgive om investering i aktier, obligationer og ejendomme på baggrund af sine solide baggrund i bankverdenen igennem 21 år.

Louise har stor erfaring med personlig og individuel rådgivning, der bygger på god forståelse for kundernes ønsker og behov. Hun glæder sig til at skabe overblik og lave skræddersyede løsninger til både nye og bestående kunder.

”Muligheden for at have den nære, tillidsbaserede kundekontakt, hvor der er god tid til at yde personlig kvalitetsrådgivning har været afgørende for mit valg om at prøve noget nyt i mit arbejdsliv”, fortæller Louise.

I den seneste årrække har Louise været personlig rådgiver for Private Banking kunder og virksomhedsejere. Hun har været ansat i Jyske Bank i 15 år. I sin tid er hun uddannet fra Lokalbanken, hvor hun var bankrådgiver i seks år.

Privat er hun født og opvokset i Nordsjælland, hvor hun stadig er bosat med sin mand og to børn.

Vi byder Louise velkommen i StockRate-familien og glæder os til det fremtidige samarbejde.

lj@stockrate.dk

51906999

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af Fondsmæglerselskabet StockRate Asset Management A/S (”StockRate”), og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og StockRate kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. StockRate vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og StockRate påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@stockrate.dk.

Mangler du det fulde overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Vil du dele denne nyhed?