Kundechef Anders Hviid

Nikolaj Ohrt Bonnichsen

Studentermedhjælper, Kapitalforvaltning

I det daglige indgår Nikolaj som studentermedhjælper i kapitalforvaltningsteamet. Her bidrager han med opdatering, vedligeholdelse og udvikling af de finansielle modeller, samt støtte i relation til kundepræsentationer, analysearbejde og rapportering til kunder.

Nikolaj er drevet af at gøre en forskel i arbejdet med kundernes porteføljepleje og at kunne navigere i de finansielle markeder ud fra en struktureret og gennemarbejdet tilgang. Værdiansættelse og forståelse for finansielle situationer og beslutninger hos selskaberne i StockRates portefølje har også stor interesse.

Ved siden af sit arbejde i StockRate læser han en cand. merc. i Applied Economics and Finance på Copenhagen Business School, som afsluttes i 2024. Gennem uddannelsen opbygger Nikolaj en teoretisk forståelse for finansielle markeder, investeringsbeslutninger, virksomhedsregnskaber, mikro- og makroøkonomi, samt hvordan virksomheder navigerer i sidstnævnte.

Nikolaj har tidligere arbejdet i finansafdelingen i Wunderman Thompson med analysearbejde og controlling.

nob@stockrate.dk

4412 3786

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere