Din personlige investeringsrådgiver

StockRate er en 100 pct. uafhængig og personlig formueforvalter med stor indsigt i investeringsrådgivning inden for områderne globale aktier, obligationer og alternative investeringer. Når vi rådgiver om din formue og investeringer, gør vi det altid ud fra dine præmisser.

Hos StockRate får du en personlig rådgiver, som med udgangspunkt i din økonomiske profil og tidshorisont udarbejder en personlig investeringsstrategi tilpasset dig og dine ønsker. Vi kortlægger hele din økonomi og laver en grundig analyse, der viser, hvordan vi kan optimere din formue. Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Vores team har dokumenterede historiske resultater bag sig og kender værdien af en sund investeringsmetode, der har øje for både opadgående og nedadgående markeder. Som uafhængig rådgiver arbejder vi udelukkende for at give dig det bedst mulige afkast.

Vi sikrer dig den bedst mulige løsning på baggrund af din situation!

Mangler du det fulde
overblik over din økonomi?

Book-et-uforpligtende-rådgivningsmøde---Tigran-Daniel-Dinons

Få et uforpligtende og gratis rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Det får du hos StockRate

Når vi taler men ny kunde første gang, handler det ikke kun om vores unikke langsigtede investeringsstrategi men i lige så høj grad om vores værdier og praksis som formueforvalter. Vi er nemlig optaget af, at du som kunde får størst muligt afkast, samtidig med at du med ro i maven kan være sikker på, at du får den bedste behandling.

  • Unik langsigtet investeringsfilosofi med øje for både op- og nedadgående markeder

  • Attraktive afkast over markedsniveau

  • Personlig rådgiver der altid er tilgængelig

  • Individuel investeringsstrategi ud fra dine behov og ønsker

  • Uafhængig formueforvalter der arbejder udelukkende for dine interesser

  • 100 pct. gennemsigtighed omkring omkostninger og investeringsmetoder

  • Konkurrencedygtige og lave omkostninger

  • Kontrol over egen formue, da dine midler forbliver i dit depot i din bank

  • Tryghed og sikkerhed – vi er godkendt og under tilsyn af Finanstilsynet

“Vi ser det som vores fornemmeste opgave at passe godt på vores kunders formuer – og menneskene bag. Vi investerer langsigtet med fokus på det stabile afkast, og vores kunder skal forstå, hvad vi gør med deres penge. Faglighed, ærlighed og gennemsigtig er bærende for alt, hvad vi foretager os i StockRate.”

Trin-for-trin hos StockRate

Følg dine investeringer via Netbank

Du kan hele tiden følge dine investeringer via din netbank. Én gang i kvartalet sender vi dig en rapport over, hvordan det er gået i de foregående 3 måneder.

Ofte stillede spørgsmål

Som uafhængig formueforvalter modtager vi ingen refusion, kick-back, kurtager eller andre former for honorering fra banker eller andre aktører. Vi tjener således ikke på salg af specifikke produkter, eller hvor mange gange vi kan omlægge din portefølje. Vi modtager udelukkende, det rådgivningshonorar, vi aftaler med dig. Denne aflønningsmodel sikrer en gennemsigtig rådgivning, der tager udgangspunkt i din situation.

Siden opstart i januar 2008 og frem til d.d., har StockRate givet et afkast, der ligger markant over markedet. Se afkast her.

Personlig formueforvaltning i StockRate er et særligt koncept målrettet kunder, som investerer en større formue på mindst +3 mio.. Samtidig udbyder vi en række løsninger, hvor alle uanset størrelse på formue kan få gavn af vores investeringsstrategi. Investeringsforeningen StockRate Invest, SDG Invest og StockRate Obligationer er således baseret på StockRates investeringsstrategier, hvor vi står for den løbende pleje. Læs mere om vores investeringsfonde HER.

Som en del af din sikkerhed er vi også godkendt og under tilsyn af Finanstilsynet, som løbende overvåger vores forretningsgange og sikrer, at vi lever op til lovgivningens krav.

Fokusområder

Overbevisende resultater

Med vores faste investeringsfilosofi har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere