Kundechef Anders Hviid

Stine Birk

Bestyrelsesmedlem

Stine Birk har 20 års dansk og international bestyrelseserfaring fra et bredt udsnit af geografier, selskaber og brancher. Stine udmærker sig særligt inden for Alternative Investeringer og har en stærk ESG-profil. Områder som StockRate er gode til at fokusere på og fortsat vil udvikle sig inden for.

Erfaringerne tæller globale direkte investeringer og fondsinvesteringer i infrastruktur, fast ejendom, Offentlige-Private Partnerskaber og private equity. Ift. ESG er Stine blandt andet bestyrelsesformand og formand for ESG-udvalget i Sustainable Bio Solutions, som bygger, ejer og driver et af verdens største biogasanlæg, og Industry Partner med fokus på ESG hos Arjun Infrastructure Partners i London.

Desuden har Stine en bred og lang erfaring med strategisk ledelse, forretningsudvikling og værdiskabelse fra ledende stillinger i store private og offentlige organisationer som ATP Pension, Industriens Pension, DNB Bank, PwC Advisory og Finansministeriet. Stine er uddannet advokat og har bestyrelsesuddannelser fra INSEAD og ESG Competent Boards.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere