StockRate ansætter kundechef til nyetableret filial i Aarhus

Den 8. juli 2021

Kundechef Anders Hviid

Administrerende direktør Kristian Kjer og kundechef Poul Wiis

Vi byder Poul Wiis velkommen i StockRate-familien!

Poul er ansat som kundechef med base i Aarhus, hvor han skal rådgive om aktier, obligationer og ejendomme og hjælpe med at investere frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler. Samtidig skal Poul være med til at opbygge StockRates nye base i Aarhus, som blandt andet er etableret for at være tættere på vores jyske kunder.

Ordentlighed og en konservativ tilgang til investeringsmiljøet er altafgørende for Poul. Poul stræber efter at være den bedste sparringspartner for kunderne og har mangeårig erfaring i at yde personlig rådgivning om investeringer i aktier, obligationer og ejendomme. Desuden har han også betydelig erfaring inden for forskellige selskabstyper, generationsskifte, arv, skattemiljøer, etc. For Poul er det vigtigt, at hans kunder får en helhedsorienteret uafhængig rådgivning på baggrund af deres økonomiske ønsker og behov.

Poul er uddannet cand.jur. med speciale i skatte- og selskabsret. Da Poul var færdiguddannet som jurist, fik han arbejde i Danske Bank og ganske hurtigt stod det klart, at han brændte for at arbejde med mennesker mere end love og bekendtgørelse. I dag har han mere end 30 års erfaring med rådgivning vedrørende investeringer, hvor han blandt andet har været ansat i Danske Bank som erhvervskundedirektør og senest som Senior Private Banker hos Banque Internationale à Luxembourg i Danmark.

Gennem årene har Poul været engageret i flere bestyrelser og selskaber. Aktuelt er Poul henholdsvis bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem samt medejer i flere ejendomsselskaber i Aarhus.

Poul er bosat i Aarhus, men bruger meget tid på sine to gårde med land- og skovbrug på Læsø. Hans store hobby er jagt, hvor han arrangerer flere ture til udlandet.

pw@stockrate.dk

4245 4608

Mangler du det fulde

overblik over din økonomi?

Silvia-Sølvsteen-kapitalforvalter_StockRate_Personlig-formueforvalter_kontaktinfo

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:
2023-04-18T11:38:37+02:00