Kundechef Anders Hviid

Administrerende direktør Kristian Kjer og kundechef Poul Wiis

Vi byder Poul Wiis velkommen i StockRate-familien!

Poul er ansat som kundechef med base i Aarhus, hvor han skal rådgive om aktier, obligationer og ejendomme og hjælpe med at investere frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler. Samtidig skal Poul være med til at opbygge StockRates nye base i Aarhus, som blandt andet er etableret for at være tættere på vores jyske kunder.

Ordentlighed og en konservativ tilgang til investeringsmiljøet er altafgørende for Poul. Poul stræber efter at være den bedste sparringspartner for kunderne og har mangeårig erfaring i at yde personlig rådgivning om investeringer i aktier, obligationer og ejendomme. Desuden har han også betydelig erfaring inden for forskellige selskabstyper, generationsskifte, arv, skattemiljøer, etc. For Poul er det vigtigt, at hans kunder får en helhedsorienteret uafhængig rådgivning på baggrund af deres økonomiske ønsker og behov.

Poul er uddannet cand.jur. med speciale i skatte- og selskabsret. Da Poul var færdiguddannet som jurist, fik han arbejde i Danske Bank og ganske hurtigt stod det klart, at han brændte for at arbejde med mennesker mere end love og bekendtgørelse. I dag har han mere end 30 års erfaring med rådgivning vedrørende investeringer, hvor han blandt andet har været ansat i Danske Bank som erhvervskundedirektør og senest som Senior Private Banker hos Banque Internationale à Luxembourg i Danmark.

Gennem årene har Poul været engageret i flere bestyrelser og selskaber. Aktuelt er Poul henholdsvis bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem samt medejer i flere ejendomsselskaber i Aarhus.

Poul er bosat i Aarhus, men bruger meget tid på sine to gårde med land- og skovbrug på Læsø. Hans store hobby er jagt, hvor han arrangerer flere ture til udlandet.

pw@stockrate.dk

4245 4608

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af Fondsmæglerselskabet StockRate Asset Management A/S (”StockRate”), og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og StockRate kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. StockRate vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og StockRate påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@stockrate.dk.

Mangler du det fulde overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Vil du dele denne nyhed?