Kundechef Anders Hviid

Allan Andreasen

Kapitalforvaltningschef og Partner

Allan Andreasen har en stilling som kapitalforvaltningschef i StockRate, hvor hans opgaver favner både kapitalforvaltning og kunderådgivning.

Som kapitalforvaltningschef arbejder Allan med sammensætningen og plejen af kundernes porteføljer. Allan er drevet af høj faglighed og gennemarbejdede investeringsbeslutninger, og af at skabe stærke investeringsresultater til gavn for StockRates kunder. Arbejdet er med baggrund i en årelang erfaring indenfor kapitalforvaltning.

Når Allan rådgiver sine kunder, sker det i øjenhøjde. Med empati og faglig rådgivning er det vigtigt for ham, at kunden forstår StockRates investeringsstrategi, og hvordan vi forvalter deres penge.

Allan har en bachelorgrad i Finansiering og en cand.merc. i Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School. Før han kom til StockRate i 2017 har han blandt andet været ansat 8 år i Nordea og mere end 9 år i Jyske Bank.

aa@stockrate.dk

2119 4440

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere