Betingelser for Mit StockRate – StockRate Kundeportal

Betingelser for Mit StockRate – StockRate Kundeportal2024-03-07T12:03:38+02:00

Dine muligheder med Mit StockRate

Via StockRate’s kundeportal – Mit StockRate – har du blandt andet mulighed for:

 • At se dit afkast på dine investeringer
 • At se fordelingen af din portefølje
 • At se og downloade dine transaktioner
 • At se dine seneste kvartalsrapporter

Du kan tilgå Mit StockRate døgnet rundt alle årets dage.

Bogføringsdato af data i Mit StockRate

Data i Mit StockRate er en spejling af de informationer, som vi har om dine investeringer. Værdien af dine investeringer og saldoen på din konto bliver som udgangspunkt opdateret en gang om dagen. Da vi er afhængig af det data vi får fra bankerne, kan vi ikke garantere at data i Mit Stockrate er opdateret hver dag. Der kan derfor periodevis være mismatch mellem Mit Stockrate og din netbank.

Din konto og depoter kan ikke tilgås via systemet, og du kan ikke lave transaktioner via vores kundeportal, dette skal, som vanligt, ske via din netbank med dit pengeinstitut.

Informationer i Mit StockRate

Mit StockRate indeholder en række data og beregninger, som er udarbejdet af StockRate på baggrund af de data, vi har tilgængelige.

Vi har i den forbindelse søgt at sikre os, at indholdet på dine sider er korrekte og retvisende. Hvis der skulle opstå situationer, hvor data ikke er nøjagtige og fuldkomne, vil vi sikre, at dette bliver bragt til ophør hurtigst muligt.

Vi kan imidlertid ikke drages til ansvar i en situation, hvis der måtte opstå tab, som følge af dispositioner, der er foretaget på baggrund af forkerte eller utilstrækkelige informationer, der er tilgængelig via Mit StockRate.

Der henvises i denne forbindelse til StockRates generelle forretningsbetingelser.

Fuldmagt

Vil du give en anden person lov til at se dine data via Mit StockRate, skal du give en fuldmagt til den pågældende. Herefter vil StockRate sørge for, at personen får adgang. Ønsker du ikke længere, at fuldmagten skal gælde, skal du skriftligt kalde den tilbage.

Spærring ved misbrug og uregelmæssigheder

Generelt gælder det, at din adgang til systemet, kun må bruges af dig.

Herudover bør du ikke oplyse din adgangskode til andre medlemmer i din husstand, ligesom du skal være varsom med, hvordan du eventuelt lagrer og opbevarer dine adgangskoder.

Af sikkerhedsmæssige årsager bør du vælge en adgangskode, som du kan huske og lære udenad.

Du skal bruge din email-adresse som brugernavn i forbindelse med oprettelsen. Her opretter du et fast kodeord, som du bruger ved hvert login. Systemet har 2-faktor-godkendelse. Det betyder, at du vil modtage en engangskode på din e-mail ved hvert login.

Hvis du får mistanke om, at din e-mail konto er blevet hacket, eller hvis du får mistanke om uregelmæssigheder eller misbrug af dine data, kan du i et sådan tilfælde spærre din adgang ved at kontakte StockRate via nr. 3833 7575.  Alternativt, kan du som altid kontakte din rådgiver.

Vi sender en bekræftelse til dig, så snart vi har spærret for din adgang.

Du skal huske på, at der via vores kundeportal ikke kan ske transaktioner på dine konti og depoter. Hvis du på noget tidspunkt får mistanke om misbrug eller uregelmæssigheder her, så skal du staks kontakte dit pengeinstitut.

Sådan behandler vi dine data i kundeportalen

Vores kunders tillid og fortrolighed ligger os meget på sinde. Det omfatter også, hvordan StockRate beskytter personlige data, vi modtager fra og om vores kunder, potentielle kunder og andre privatpersoner.

Når du bruger vores kundeportal, indsamler eller behandler vi en række oplysninger, som vi modtager fra din mobiltelefon eller anden benyttet enhed.

Oplysningerne omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:

 • IP-adresse
 • Enhed id eller entydig identifikation
 • Oplysninger om enheden: Producent, mærke, model, hardware navne, skærm opløsning, sprog
 • Styresystem version
 • App type og version
 • Geo-locations information
 • Tidspunkt for logon
 • Tidspunkt for diverse hændelser, f .eks. godkendelsen af en betaling
 • Brugernummer

For at begrænse risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring, beskytter vi dine oplysninger med tekniske, fysiske og administrative sikkerhedsforanstaltninger. Nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, vi bruger, er firewalls og datakryptering, fysiske adgangskontrol til vores datacentre.

StockRate er under tilsyn af Finanstilsynet og underlagt en række lovkrav til IT-sikkerhed.

StockRate beskytter dine personoplysninger, og vi har vedtaget interne regler om IT-sikkerhed, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en risiko for dig, vil StockRate informere om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.

Kundechefer

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at ringe på 3833 7575 i vores åbningstider.

Du kan finde de mest stillede spørgsmål via vores kundeportal på www.stockrate.dk

Læs flere nyheder…