Guide: Mobilversion som app for iPhone

Guide: Mobilversion som app for iPhone2024-05-06T13:24:02+02:00

Af StockRates Kommunikationsafdeling

’Mit StockRate’ kan tilføjes som genvej på din skærm, hvilket muliggør, at du kan tilgå Mit StockRate på dine mobilenheder som app. I de efterfølgende afsnit vil vi detaljeret guide dig gennem processen for, hvordan denne integration opnås på din iPhone.

Sådan tilføjer du en genvej til ’Mit StockRate’ på din iPhone.

Trin 1:
Åbn Mit StockRate i  din internetbrowser på din iPhone og log ind.

Trin 2:

Tryk på ikonet nederst med de tre linjer.

Trin 3:

Tryk på ’FØJ TIL HJEMMESKÆRM’.

Trin 4:

Tryk på ’Tilføj’-ikonet som vist på billedet nedenfor og tryk derefter på føj til hjemmeskærm.

Trin 5:

Mit StockRate er nu installeret som app på din telefon.