Kundechef Anders Hviid

Marianne Skou Moltsen

Compliance Officer

Marianne Skou Moltsen er compliance officer i StockRate. Hendes vigtigste opgave er at sikre, at StockRate lever op til lovgivningen på området og derved skaber det bedste grundlag for en god kunderådgivning og -oplevelse.

Marianne har indgående kendskab til den finansielle lovgivning og følger løbende med i nye regler på området. Hendes baggrund har givet hende praktisk erfaring indenfor compliance og de investeringsprodukter StockRate rådgiver om. Hun kan navigere i både risici og processer, og hvor lovgivningen stiller skærpede krav.

Marianne er udannet Cand.Merc i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School. Før hun kom til StockRate, har hun arbejdet 4 år hos Danske Invest Management og 8 år hos Finanstilsynet.

msm@stockrate.dk

2945 1330

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere