Kundechef Anders Hviid

Michael Beck Christensen

Kundechef og Partner

Michael Beck Christensen er partner og kundechef med base i Hillerød. Michael har ansvaret for en række kunder, hvor opgaverne blandt andet er formuerådgivning og kortlægning af individuelle investeringsstrategier.

I forhold til at varetage kundernes interesser, er der ingen gråzoner hos Michael. Han er 100 % dedikeret til, at hans kunder får den service og kunderådgivning, de har brug for. Michael leverer ikke bare én løsning men finder den rigtige, som passer til kunden. Det gør han ved altid at være i tæt kontakt med sine kunder og ved at kende deres ønsker og behov ud og ind.

Samtidig går Michael ikke på kompromis med sin faglige integritet. Han er tilhænger af uafhængig og gennemsigtig kunderådgivning og at sige sin ærlige mening.

Michael har opbygget en solid erfaring med forskellige finansielle produkter i årene som ansat i den finansielle sektor. I mere end 30 år har han rådgivet formuende kunder og familier hos banker og private fondsmæglere i Danmark, Tyskland, Schweiz og Taiwan kun afbrudt af et studieophold på Harvard University med fokus på Finansiel Management og Control.

mbc@stockrate.dk

2642 4235

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere