Kundechef Anders Hviid

Peter Haahr

Bestyrelsesformand

Peter Haahr er administrerende direktør i Leo Fondet siden 2021 og var før det CFO i Novo Holdings A/S i 5 år. Inden da han har over 16 år haft flere forskellige ledende stillinger i Novo Nordisk A/S i ind- og udland med fokus på blandt andet strategi, forretningsudvikling, investor relations og operativ ledelse. Oprindeligt blev karrieren indledt som aktieanalytiker, med udgangspunkt i en kandidatgrad i finansiering og regnskab fra Handelshøjskolen i Aarhus, som senere er blevet suppleret med en Executive MBA fra IMD.

Peter Haahr har en bred og lang erfaring med formueforvaltning og strategiudvikling. En kombination, der bidrager til fortsat at udvikle og professionalisere StockRate.

Desuden besidder Peter en række andre hverv. Peter Haahr er blandt andet bestyrelsesmedlem i LEO Pharma, herunder formand for revisionsudvalget, bestyrelsesmedlem i World Diabetes Foundation, bestyrelsesformand i House of Denmark A/S, samt medlem af advisoy boards hos Innovationsfonden og hos HC Andersen Capital.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere