Administrerende direktør Kristian Kjer

Peter Langkjær

Bestyrelsesformand

Peter Langkjær er tidligere administrerende partner og medejer i Lisberg Management. Peter Langkjær stiftede egen virksomhed, Virksomhed Konsult A/S, i 1980, som kun to år senere fusionerede med Lisberg Managment med et efterfølgende salg.

Siden 1963 har Peter arbejdet med markedsføring, konsulentydelser, international business, ledelse og bestyrelsesarbejde for en række store selskaber.

Peter Langkjær har gennem årene bestridt en lang række bestyrelsesposter, og sidder i dag i en række bestyrelser som både medlem og formand.

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere