StockRate_Personlig-formueforvaltning_Poul-Wiis_turkis-baggrund_web

Poul Wiis

Kundechef og Partner

Poul er partner og kundechef med base i Aarhus. Poul rådgiver om aktier, obligationer, alternativer og ejendomme og hjælper med at investere frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler. Samtidig er Poul med til at opbygge StockRates base i Aarhus, som blandt andet er etableret for at være tættere på vores jyske kunder.

Ordentlighed og en konservativ tilgang til investeringsmiljøet er altafgørende for Poul. Poul stræber efter at være den bedste sparringspartner for kunderne og har mangeårig erfaring i at yde personlig rådgivning om investeringer i aktier, obligationer og ejendomme. Desuden har han også betydelig erfaring inden for forskellige selskabstyper, generationsskifte, arv, skattemiljøer, etc. For Poul er det vigtigt, at hans kunder får en helhedsorienteret uafhængig rådgivning på baggrund af deres økonomiske ønsker og behov.

Poul er uddannet cand.jur. med speciale i skatte- og selskabsret. Da Poul var færdiguddannet som jurist, fik han arbejde i Danske Bank og ganske hurtigt stod det klart, at han brændte for at arbejde med mennesker mere end love og bekendtgørelse. I dag har han mere end 30 års erfaring med rådgivning vedrørende investeringer, hvor han blandt andet har været ansat i Danske Bank som erhvervskundedirektør og senest som Senior Private Banker hos Banque Internationale à Luxembourg i Danmark.

Gennem årene har Poul været engageret i flere bestyrelser og selskaber. Aktuelt er Poul henholdsvis bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem samt medejer i flere ejendomsselskaber i Aarhus.

pw@stockrate.dk

4245 4608

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere