Kundechef Anders Hviid

René Thomsen

Kundechef og Partner

René Thomsen er partner og kundechef i StockRate med base i Aarhus. René har ansvaret for en række kunder i StockRate, hvor opgaverne blandt andet er formuerådgivning og kortlægning af individuelle investeringsstrategier.

Renés rådgivning er altid baseret på indgående kendskab til sine kunders behov og ønsker. Med ærlig, oprigtig og forståelig kommunikation sætter René kunden i centrum. Desuden er René drevet af langsigtede investeringsstrategier.

René har en lang karriere med mere knap 30 års erfaring inden for private banking, hvor han har haft tæt kundekontakt og rådgivet formuende kunder og familier. Senest har han i 13 år haft en stilling som Senior Private Banker hos Banque Internationale à Luxembourg (BIL), og tidligere har han været Head of Private Banking i Danske Bank i Århus.

René har opbygget en solid erfaring med forskellige finansielle produkter i årene som ansat i den finansielle sektor.

rt@stockrate.dk

4242 4210

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere