Kundechef Anders Hviid

Silvia Pagh Sølvsteen

Kapitalforvalter

Silvia Pagh Sølvsteen er kapitalforvalter hos StockRate og har base i Aarhus.

Silvias arbejdsopgaver favner bredt. Hun har ansvaret for en række kunder, hvor hun udover den daglige, personlige kontakt og dialog blandt andet afdækker risikoprofil og udarbejder individuelle investeringsstrategier. Silvia indgår også i forvaltningsteamet i StockRate med særligt fokus på eksekvering af værdipapirhandler, der foretages for kunderne.

For Silvia er kunden det vigtigste i alle henseender, og hun yder altid rådgivning, som var det hendes egen formue. Silvia mestrer at lytte til kundernes ønsker og kommunikere svært tilgængeligt stof på en enkel og forståelig måde. Tillid og langsigtede forhold til sine kunder og ærlig rådgivning af både muligheder og risici står i centrum for Silvias rådgivning. 

I dag har Silvia mere end 15 års erfaring inden for investeringsrådgivning, hvor hun har rådgivet formuende kunder og familier. Senest har hun haft en stilling som Senior Investment Advisor hos Banque Internationale à Luxembourg (BIL).

Silvia er uddannet Cand. Merc i Finansiering fra Aarhus Business School.

ss@stockrate.dk

4245 4605

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere