Kundechef Anders Hviid

Tigran Daniel Dinons

Kundechef og Partner

Tigran har en stilling som kundechef og er partner i StockRate. Han er samtidig ansvarlig for Agency Services.

Tigrans rådgivning er altid baseret på indgående kendskab til kundernes økonomi, ønsker og behov. Han forstår at kommunikere selv komplekse sammenhænge på en enkel og forståelig måde, så kunderne altid har et godt overblik over egne investeringer. I det daglige er det vigtigt for Tigran at være i tæt kontakt med sine kunder.

Tigran har en bachelorgrad i Erhvervsøkonomi og Jura og cand.merc. i International Business fra Copenhagen Business School.

Tigran har arbejdet i StockRate siden 2010. Før han kom til StockRate, arbejdede han 3 år i Finanstilsynet.

td@stockrate.dk

2597 2603

Fokusområder

StockRate - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast

Skræddersyet investeringsløsninger

Vi er eksperter i at sammensætte individuelle porteføljer bestående af globale aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer, der på lang sigt giver et godt afkast.

Læs mere

StockRate - Unik investeringsfilosofi - Personlig formueforvaltning - langsigtede investeringer - attraktive afkast - jpg

Unik investeringsfilosofi

Med vores faste investeringsfilosofi i globale aktier har vi siden opstart i 2008 leveret afkast, der er betydeligt bedre end markedet generelt.

Læs mere

StockRate-baeredygtige-investeringer-attraktive-afkast-investeringer-i-verdens-okonomisk-staerkeste-selskaber

Bæredygtige investeringer

Hos StockRate går afkast og bæredygtighed hånd-i-hånd, når vi screener verdens økonomisk stærkeste selskaber for bæredygtig adfærd.

Læs mere