Af StockRates Kommunikationsafdeling

I dag har StockRate lanceret vores kundeside for investorer med over 3 millioner kroner investeret. Her har du mulighed for at følge udviklingen i din portefølje.

Med ‘Mit StockRate’ kan du på daglig basis følge med i udviklingen i din portefølje og få en dybere indsigt heri. Du kan blandt andet se:

  • Afkast
  • Fordelingen af din portefølje
  • Udviklingen af din samlede formue siden opstart
  • Individuelle værdipapirers udvikling
  • Køb og salg af investeringer

Samtidig har du mulighed for at analysere diverse investeringers specifikke tidsperioder. ‘Mit StockRate’ er også det sted, hvor du kan få adgang til dine kvartalsrapporter.

Værdien af dine investeringer og saldoen på din konto bliver som udgangspunkt opdateret en gang om dagen.

StockRate har længe stræbt efter at give vores kunder en praktisk løsning, der gør det muligt at følge deres portefølje fra både computer og mobil. Med “Mit StockRate” kan du nemt tilgå kundesiden via menuen på www.stockrate.dk  og endda oprette en genvej på din mobil, som muliggør, at ‘Mit StockRate’ kan tilgås på dine mobilenheder som app.

Sådan logger du på første gang

Som investor er du registreret i systemet, og dit brugernavn er din e-mail. Klik på linket nedenfor for at komme i gang, og du vil blive guidet trin-for-trin gennem processen med at logge ind første gang og oprette dit eget personlige kodeord.

Login på både mobil- og desktopversionen kræver altid totrinsbekræftelse for at øge sikkerheden.

‘Mit StockRate’ som app

Når du har logget ind første gang, er det muligt at installere ‘Mit StockRate’ som app til Iphone og Android. Følg guiderne herunder.

Guide: Mobilversion som app for iPhone

Guide: Mobilversion som app for Android

Brug for support: Tag endelig fat i din rådgiver

Hvis du har spørgsmål til ‘Mit StockRate’, brug for support til login eller bare har nogle spørgsmål om investeringer, så tag endelig fat i din rådgiver. Vi hører altid gerne fra dig.

Vil meget gerne have feedback

Vi vil meget gerne have feedback omkring vores kundeside, så tøv ikke med at dele dine kommentarer gennem feedbackformularen herunder. Vi vil besvare og diskutere al feedback internt. Alternativt kan du altid drøfte dine ønsker vedrørende ‘Mit StockRate’ med din personlige rådgiver.

Feedback

Introduktionsmøde til StockRate

Betingelser for ‘Mit StockRate’

Disclaimer: Dette materiale er udarbejdet af Fondsmæglerselskabet StockRate Asset Management A/S (”StockRate”), og skal af læseren ikke ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge de omtalte værdipapirer. Oplysningerne må ikke opfattes som anbefalinger eller rådgivning, og StockRate kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af læserens dispositioner på baggrund af de oplysninger, der fremgår af materialet. StockRate vil bestræbe sig på, at oplysningerne i materialet er korrekte, men kan ikke garantere dette, og StockRate påtager sig intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Læseren skal være opmærksom på, at investeringer kan være forbundet med risiko for tab, og at de historiske afkast ikke er en garanti for, at dette afkast og kursudvikling kan realiseres i fremtiden. For yderligere information kan du altid kontakte en af vores rådgivere på info@stockrate.dk.

Mangler du det fulde overblik over din økonomi?

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os

Få et uforpligtende rådgivningsmøde med os
Jeg vil gerne kontaktes ang.:

Vil du dele denne nyhed?